Seneste søgninger
Ryd

ERKLÆRING OM BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER OG COOKIES

Gældende fra: 21. juli 2020

Vi ved, at deling af dine personlige oplysninger med os er en tillidssag. Vi tager dette alvorligt og forpligter os til at sikre, at vi respekterer dine personlige oplysninger, når du besøger vores website eller bruger vores tjenester. Læs denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger og cookies nøje for at få mere at vide om vores praksis for beskyttelse af personlige oplysninger.

Vi driver en tjeneste, der gør det muligt for brugerne ("du", "dig", "dine") at undersøge, finde og booke rejseoplevelser i hele verden. I denne erklæring kaldes disse samlet for vores tjenester.

Vores tjenester ejes og drives af Viator, Inc. Ved at benytte vores tjenester og besøge vores websites og relaterede apps, uanset om det er på en computer, telefon, tablet eller lignende enhed (disse kaldes alle for en "enhed"), accepterer du de praksisser, der er beskrevet nedenfor.

Som en global virksomhed opererer vi i en række lande og områder, hvor love og skikke er forskellige. Denne erklæring giver et generelt overblik over vores praksis for beskyttelse af personlige oplysninger.

Indsamlede oplysninger

Når du får adgang til eller bruger vores tjenester, indsamler vi oplysninger fra og om dig for at give dig en mere personligt tilpasset og relevant oplevelse. Nogle oplysninger indsamler vi automatisk. Andre oplysninger indsamler vi fra forskellige kilder, herunder tilknyttede selskaber, forretningspartnere og andre uafhængige tredjepartskilder. Når du bruger vores tjenester ved at "klikke igennem" fra et tredjepartswebsite, eller når du besøger tredjepartswebsites via vores tjenester, kan disse tredjepartswebsites dele oplysninger med os om din brug af deres tjeneste. Indsamlede oplysninger kan omfatte følgende:

  • Kontaktoplysninger, herunder navn, telefonnummer og post- og e-mailadresser
  • Fakturerings- eller betalingsoplysninger (som f.eks. dit kreditkortnummer, kortindehavers navn, udløbsdato, sikkerhedskode og faktureringsadresse)
  • Brugernavn og adgangskode
  • Billeder, anmeldelser samt indlæg og videoer i fora og på sociale medier, som du har leveret til os
  • Oplysninger om geoplacering
  • Enhedsoplysninger, f.eks. hvornår du har tilgået vores tjenester, samt oplysninger om den anvendte enhed (f.eks. IP-adresse, software eller internetbrowser, foretrukne sprog, entydige enheds-id'er og reklame-id'er)
  • Onlineaktivitet, herunder sider, du har besøgt, gennemset indhold og gennemsete apps
  • Bookinghistorik
  • Oplysninger om dine rejseplaner og præferencer

Vi kan også, i tilfælde hvor du har oplyst dem, indsamle oplysninger om andre rejsende, herunder deres e-mailadresse og andre rejserelaterede oplysninger. Hvis du deler oplysninger med os om andre personer, skal du indhente deres samtykke.

Foruden de ovenfor anførte kategorier kan vi også indsamle placeringsoplysninger, hvis du har indstillet din enhed til at sende sådanne oplysninger via indstillingerne for beskyttelse af personlige oplysninger på den pågældende enhed, eller hvis du f.eks. har uploadet billeder, der er tagget med placeringsoplysninger. Vi kan bruge dine placeringsoplysninger direkte og/eller dele din placering med tredjeparter. Vi indsamler og deler placeringsoplysninger for at give dig relevant indhold, for at analysere din brug af vores tjenester, for at forbedre vores tjenester og for at levere kontekstafhængige reklamer eller anbefalinger. Vi kan f.eks. bruge din placering til at vise dig anmeldelser af hoteller, restauranter eller seværdigheder i nærheden af dig, når du rejser.

Du kan til enhver tid ændre din enheds indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger, hvis du vil deaktivere den funktionalitet, der indsamler og deler placeringsoplysninger, og/eller den funktionalitet, der tagger dine billeder med placeringsoplysninger. Hvis du slår deling af placering fra, kan det dog påvirke visse af de funktioner, vi tilbyder. Hvis du har spørgsmål om din enheds indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger, anbefaler vi, at du kontakter producenten af enheden eller din mobiludbyder for at få hjælp.

Se afsnittet om Cookies nedenfor for at få flere oplysninger om brugen af cookies og anden teknologi, der er beskrevet i dette afsnit, herunder vedrørende dine valg i relation til sådanne teknologier.

Tilbage til toppen

Anvendelse af oplysninger

Vi forpligter os til at give dig relevant indhold i vores tjenester og at respektere lovgivningen om beskyttelse af personlige oplysninger i de forskellige jurisdiktioner, hvor vi driver virksomhed. Vi bruger oplysninger om dig, så vi kan hjælpe dig med at nyde og bruge vores tjenester. Disse oplysninger hjælper os blandt andet med at:

  • registrere og administrere din Viator-konto
  • lette dine bookinger
  • måle interesse i og forbedre vores tjenester
  • give dig besked om særtilbud, præmieudtrækninger, konkurrencer og tjenester, som leveres af os, vores tilknyttede selskaber eller vores partnere, og som kan være interessante for dig
  • kommunikere med dig
  • gøre det muligt for rejsende og arrangører af rejseoplevelser, som er registreret hos os, at kommunikere med hinanden
  • gøre det muligt for os at offentliggøre dine anmeldelser, vurderinger, billeder, videoer og andet indhold
  • tilpasse din oplevelse, herunder tilpasning af de annoncer, du får vist på vores tjenester og andre steder på internettet
  • Drage slutninger om dine interesser eller præferencer
  • Give dig en optimeret oplevelse og gruppere brugere af vores tjenester baseret på ting som f.eks. anvendelse og demografi
  • Sende dig invitationer til spørgeundersøgelser eller markedsundersøgelser
  • Besvare dine spørgsmål og kommentarer
  • Løse tvister eller foretage fejlfinding ved problemer
  • Forhindre potentielt forbudte eller ulovlige aktiviteter
  • Håndhæve vores brugsbetingelser og meddelelserOg som det på anden vis beskrives på indsamlingstidspunktet.

Bemærk, at visse oplysninger om dig er nødvendige, for at vi kan give dig relevante tilbud fra os, vores tilknyttede selskaber og vores partnere, og for at gøre det muligt for dig at nyde godt af andre fordele ved at være Viator-bruger. Se afsnittet "Valg vedrørende oplysninger" nedenfor angående dine valg i forbindelse med indsamling og brug af dine oplysninger.

Tilbage til toppen

Deling af oplysninger

For at kunne levere nogle af vores tjenester kan vi være nødt til at dele oplysninger med visse andre tredjeparter, herunder andre enheder i vores koncern af virksomheder, under følgende omstændigheder:

  • Vores koncern af virksomheder. Vi deler oplysninger med virksomheder i koncernen, så vi kan give dig oplysninger om produkter og tjenester, både rejserelaterede og andre, som kan være interessante for dig. Disse virksomheder og websites overholder denne erklæring og alle gældende love, der regulerer udsendelsen af salgsfremmende kommunikation.
  • Oplevelsesleverandører. Vi deler dine oplysninger med leverandører af rejseoplevelser for at give dem mulighed for at arrangere de bookinger, du foretager via vores tjenester.
  • Tjenesteudbydere. Vi deler oplysninger med visse tjenesteudbydere, der bruges i forbindelse med vores tjenester, herunder til at hjælpe med transaktioner.
  • Forretningspartnere. Vi kan dele oplysninger om dig, dine enheder og din brug af vores tjenester med vores betroede forretningspartnere. Vi kan f.eks. dele oplysninger for at kunne give dig relevant indhold eller for at muliggøre betalingen for en booking. Denne deling sker generelt i henhold til skriftlige aftaler, der omfatter forpligtelser vedrørende fortrolighed, beskyttelse af personlige oplysninger og sikkerhed. Bemærk dog, at vi ikke har kontrol over disse tredjepartsforretningspartneres praksisser for beskyttelse af personlige oplysninger.
  • Sociale medier. Når du bruger vores tjenester og vælger at dele oplysninger med tredjeparter i form af sociale mediers websites, er de oplysninger, du deler, underlagt disse sociale mediers politikker for beskyttelse af personlige oplysninger og de indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger, du har angivet på disse sociale mediers websites.
  • Reklamenetværk. Vi indsamler og deler nogle gange oplysninger om dine interesser med reklamenetværk. Nogle af disse virksomheder er medlemmer af Network Advertising Initiative eller Digital Advertising Alliance, som giver mulighed for samlet at fravælge målrettet reklame fra de virksomheder, der er medlem. Hvis du vil have flere oplysninger, kan du klikke her.
  • Andre tredjeparter såsom henvisende websites.Tredjeparter kan også hjælpe os med at indsamle oplysninger, f.eks. ved at levere funktioner på vores websites eller muliggøre leveringen af onlineannoncer, der er skræddersyet til dine interesser. Vi kan dele oplysninger om målgruppesegmenter og andre oplysninger med tredjeparter, som bruger disse oplysninger til at tilpasse reklamer til dig.

Tredjeparter må kun indsamle eller få adgang til de oplysninger, der er nødvendige, for at de kan udføre deres tilladte funktioner.

Visse versioner af operativsystemer til enheder giver dig mulighed for at fravælge visse typer deling af oplysninger, herunder visse reklamenetværk. Kontrollér dine enhedsindstillinger, hvis du vil begrænse en sådan sporing.

Tilbage til toppen

Valg vedrørende oplysninger

Du har en række valgmuligheder i forbindelse med indhentning og brug af dine oplysninger.

Dine valgmuligheder:

  • Du kan vælge ikke at give os visse oplysninger, selvom de er kan være nødvendige for at drage fordel af visse funktioner, der tilbydes på vores websites.
  • Du kan forhindre indsamling af oplysninger om geoplacering, men bemærk, at det kan påvirke visse funktioner i vores tjenester, hvis du slår deling af placering fra.
  • Du kan også tilføje eller opdatere oplysninger og lukke din konto.Hvis du lukker din konto, deaktiverer vi din konto og fjerner dine profiloplysninger. Vi kan opbevare nogle oplysninger, der er knyttet til din konto (herunder tidligere transaktioner) til interne formål, herunder sikkerhedskopier, forebyggelse af svindel, konfliktløsning, undersøgelser og overholdelse af juridiske forpligtelser i den periode, det er nødvendigt for at opfylde de formål, der er beskrevet i denne erklæring.
  • Du får mulighed for at afmelde dig markedsføringsmeddelelser, herunder e-mails med rejserelaterede muligheder, i alle sådanne markedsføringsmeddelelser, som vi sender.

Tilbage til toppen

Overførsler af oplysninger

Vi er en global virksomhed, og vi opererer i mange forskellige jurisdiktioner. Hvis vi overfører dine oplysninger til andre lande, bruger og beskytter vi disse oplysninger, sådan som det er beskrevet i denne erklæring og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Tilbage til toppen

Informationssikkerhed

Vi har implementeret de rette administrative, tekniske og fysiske sikkerhedsprocedurer til at hjælpe med at beskytte dine oplysninger.

Vi autoriserer kun specifikke medarbejdere til at få adgang til personlige oplysninger, og de må kun tilgå disse i forbindelse med godkendte forretningsfunktioner. Vi bruger kryptering, når vi overfører dine oplysninger mellem dit system og vores og mellem vores system og de parter, som vi deler oplysninger med. Vi anvender også firewalls og systemer, der hjælper med at registrere indtrængen, for at forhindre uautoriseret adgang til dine oplysninger. Vi kan dog ikke garantere, at oplysninger er i sikkerhed for uautoriseret adgang eller brug, hardware- eller softwarefejl eller andre omstændigheder, der ligger uden for vores kontrol.

Tilbage til toppen

Opbevaring af oplysninger

Vi opbevarer kopier af dine oplysninger, så længe du opretholder din konto, eller i det omfang det er nødvendigt i forbindelse med de formål, der er anført i denne erklæring, medmindre gældende lovgivning kræver en længere opbevaringsperiode. Desuden kan vi opbevare dine oplysninger i hele den periode, det er nødvendigt, for at juridiske rettigheder kan fastslås, gøres gældende eller forsvares.

Tilbage til toppen

Do Not Track-signaler

Vores website er ikke beregnet til i øjeblikket at reagere på "Do Not Track"-signalanmodninger ("DNT") fra browsere. Dette skyldes manglen på en global standardiseret fortolkning, der definerer "Do Not Track"-signaler. Når branchen har fastlagt standarder i relation til dette problem, kan vi revurdere denne fremgangsmåde.

Tilbage til toppen

Cookies

Vi ønsker, at din adgang til vores tjenester er så nem, effektiv og nyttig som muligt. Som en hjælp til at gøre dette bruger vi cookies og lignende teknologier til at forbedre din oplevelse, til at forbedre websitets sikkerhed og til at vise dig relevante annoncer.

Hvad er cookies?

Cookies er små tekstfiler, der automatisk anbringes på din enhed, når du besøger et website. De benyttes af næsten alle websites. De lagres af din internetbrowser og indeholder grundlæggende oplysninger om din internetbrug. Din browser sender disse cookies tilbage til et website, hver gang du besøger det igen, så det kan genkende din enhed og forbedre din oplevelse ved bl.a. at give dig personligt tilpasset indhold. Vi bruger også cookies til at huske dine loginoplysninger, så du ikke behøver at angive dem igen gentagne gange, når du bruger vores tjenester. Andre cookies hjælper os med at forstå dine præferencer.

De cookies, som vi bruger, kan inddeles i tre kategorier.

  • Nødvendige - Disse cookies er nødvendige for at hjælpe dig med at få adgang til og navigere på websitet og bruge alle dets funktioner. Uden disse cookies ville websitet ikke fungere ordentligt, og du ville ikke kunne bruge visse vigtige funktioner. Vi bruger eksempelvis en cookie til at sørge for, at du er logget ind under dit besøg, så du ikke skal logge på gentagne gange, når du vil besøge forskellige sider. Vi kan også bruge nødvendige cookies til at opdage og forebygge svindel. Du kan ikke deaktivere nødvendige cookies ved hjælp af værktøjet til accept af cookies, da sådanne cookies er nødvendige for, at du kan få adgang til og bruge funktionerne på websitet.

  • Analyse og tilpasning - Vi bruger disse cookies til at få større forståelse for, hvordan websitet bruges, og hvordan vi kan forbedre din oplevelse af det. Disse cookies kan give os oplysninger, der giver os en bedre forståelse af, hvilke dele af vores website vores besøgende finder interessante, og om de oplever nogen fejl. Vi kan bruge cookies til at afprøve forskellige design og funktioner til vores websites, og vi bruger dem også til at holde øje med, hvordan de besøgende når frem til websitet. Vi bruger også cookies til at gemme dine indstillinger og præferencer på websitet, f.eks. foretrukne sprog og oplysninger, som du tidligere har angivet, når du har søgt efter rejseoplevelser. Nogle tilpasningscookies er nødvendige, hvis du vil bruge visse funktioner på websitet.

  • Reklame - Reklamecookies bidrager til, at de reklamer, som du ser, er så relevante for dig som muligt. Nogle reklamecookies hjælper eksempelvis med at vælge reklamer, der er baseret på dine interesser. Andre bidrager til, at du ikke konstant får vist den samme reklame. Vi bruger også cookies til at gøre det nemt at dele indhold fra websitet med dine venner via dine foretrukne sociale netværk. Websites for sociale medier kan indstille cookies, der genkender dig, når du får vist indhold på websitet, og giver dig mulighed for at dele indhold på tværs af både websitet og det sociale medies website ved hjælp af delingsindstillinger. Du kan få yderligere oplysninger i dit sociale medies brugsbetingelser og politik om beskyttelse af personlige oplysninger. Vi samarbejder også med tredjepartsannoncører for at give dig adgang til rejseindhold, der kan være interessant for dig, og vi kan indstille cookies på vores tjenester til at give dig reklamer, der passer med dine interesser og præferencer. Disse "tredjepartscookies" indsamler oplysninger om din browsingadfærd og interaktion med reklamer eller tjenesterne mere generelt. Disse oplysninger hjælper os også med at begrænse antallet af gange, du får vist de samme reklamer, og med at forbedre din onlineoplevelse.

Tilbage til toppen

Værktøj til indstillinger for cookies

For at give dig styringen giver vi dig et værktøj, som du kan bruge til at se førsteparts- og tredjepartscookies, der anbringes gennem vores website, og justere dine cookieindstillinger, herunder hvorvidt du vil acceptere sådanne cookies eller ej. Du kan til enhver tid få adgang til dette værktøj ved at gå til vores websites startside og klikke på linket Administrer indstillinger, som findes nederst på hver side. Derudover kan du administrere cookies gennem din internetbrowsers indstillinger. Browseren kan underrette dig om, hvornår du modtager en ny cookie, slette individuelle cookies eller slette alle cookies.

De fleste reklamenetværk giver dig mulighed for at fravælge reklamecookies. Se www.aboutads.info/choices/ og https://www.youronlinechoices.com/den/ for at få nyttige oplysninger om, hvordan du gør dette.

Hvis du sletter dine cookies, kan din adgang til visse funktioner og områder af vores tjenester blive forringet eller begrænset.

Vores brug af de oplysninger, vi indsamler via cookies, er underlagt denne erklæring, som der linkes til på alle sider på vores website.

Tilbage til toppen

Ændringer til erklæringen og meddelelser

Vi kan opdatere denne erklæring i fremtiden. Hvis vi mener, at ændringer er væsentlige, giver vi dig besked ved at gøre et eller flere af følgende: sende dig en meddelelse om ændringerne, slå en meddelelse op på websitet og/eller lægge en opdateret erklæring ud på websitet. Vi angiver øverst i denne erklæring, hvornår den sidst er blevet opdateret. Vi opfordrer dig til at vende tilbage fra tid til anden for at gennemgå den nyeste version og med jævne mellemrum at gennemgå denne erklæring for at få de seneste oplysninger om vores praksis for beskyttelse af personlige oplysninger.

Tilbage til toppen

Kontakt

Hvis du har en anmodning vedrørende beskyttelse af personlige oplysninger, såsom en anmodning om at slette eller få adgang til dine data, skal du besøge vores dedikerede persondataportal ved at klikke her. Ved generelle persondataforespørgsler eller spørgsmål om vores Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger og cookies bør du kontakte vores team til beskyttelse af personlige oplysninger ved at klikke her.

Tilbage til toppen

Europa

Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger i henhold til den generelle forordning om databeskyttelse ("GDPR-erklæring")

Denne GDPR-erklæring gælder for personer i det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde ("EØS"), herunder dem, der har hjemsted i Storbritannien. Denne GDPR-erklæring supplerer vores erklæring. Hvis erklæringen er i uoverensstemmelse med GDPR-erklæringen, vil GDPR-erklæringen dog have forrang for personer i EØS.

Dataansvarlig for personlige oplysninger

Viator, Inc er den dataansvarlige for de personlige oplysninger, vi indsamler. Dog har vi i overensstemmelse med gældende lovgivning om databeskyttelse udpeget en repræsentant i EU.

Kontaktoplysningerne til vores repræsentant er: Viator Limited 7 Soho Square London W1D 3QB Storbritannien Attn: Privacy Officer

Viator Limiteds rolle i denne henseende er begrænset til udelukkende at være et kontaktpunkt for spørgsmål om databeskyttelse fra indbyggere i EU og deres datatilsynsmyndigheder. For at undgå tvivl kan Viator Limited ikke beskæftige sig med anden kommunikation eller juridisk procedure på vegne af Viator, Inc.

Dine rettigheder i henhold til GDPR

Du har visse rettigheder med hensyn til dine personoplysninger. Dine rettigheder med hensyn til dine egne personoplysninger omfatter følgende:

  • Ret til at få indsigt i dine personoplysninger. Dette giver dig mulighed for at modtage en kopi af de personoplysninger, som vi opbevarer om dig.

  • Ret til at anmode om berigtigelse af dine personoplysninger, hvis de er forkerte. Du kan også supplere eventuelle mangelfulde personoplysninger, som vi har, under hensyntagen til behandlingens formål.

  • Ret til at anmode om sletning af dine personoplysninger, hvis:

    • dine personoplysninger ikke længere er nødvendige til de formål, som vi indhentede eller behandlede dem til
    • du trækker dit samtykke tilbage, hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på samtykke, og ingen andre retsgrundlag findes
    • du har indsigelser imod behandlingen af dine personoplysninger, og vi ikke har et tilsidesættende retsgrundlag for behandlingen
    • dine personoplysninger behandles på ulovlig vis
    • dine personoplysninger skal slettes for at overholde en lovbestemt forpligtelse.
  • Ret til indsigelse over for behandling af dine personoplysninger. Vi vil efterkomme din anmodning, medmindre vi har en overbevisende tilsidesættende lovbestemt interesse for behandlingen, eller vi er nødt til at fortsætte behandlingen af dine personoplysninger for, at et retskrav kan fastslås, gøres gældende eller forsvares.

  • Retten til at begrænse behandling af personoplysninger, hvis:

    • nøjagtigheden af dine personoplysninger bestrides af dig, i perioden indtil vi har haft mulighed for at fastslå, om personoplysningerne er korrekte
    • behandlingen er ulovlig, og du modsætter dig sletning af personoplysningerne og i stedet anmoder om, at anvendelse heraf begrænses
    • vi ikke længere har brug for personoplysningerne til behandlingen, men de er nødvendige for, at et retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares
    • du har gjort indsigelse mod behandling, i perioden mens det kontrolleres, om vores legitime interesser går forud for dine legitime interesser.
  • Ret til dataportabilitet. Du kan anmode om, at vi sender disse personoplysninger til en tredjepart, hvor det er muligt. Du har kun denne ret, hvis det angår personoplysninger, som du har givet til os, hvor behandlingen er baseret på samtykke eller nødvendighed for at gennemføre en kontrakt mellem dig og os, og behandling sker automatisk.

Du skal ikke betale et gebyr for at få adgang til dine personoplysninger (eller for at udøve nogle af de øvrige rettigheder, der er beskrevet i denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger). Vi opkræver dog muligvis et rimeligt gebyr, hvis din anmodning er tydeligt ubegrundet, sker gentagne gange eller er for omfattende.

Vi får muligvis brug for at anmode om bestemte oplysninger fra dig for at bekræfte din identitet og sikre din ret til at opnå adgang til dine personoplysninger (eller til at udøve nogle af dine andre rettigheder). Dette er en sikkerhedsforanstaltning for at sikre, at personoplysninger ikke sendes til en person, som har ikke ret til at modtage dem. Vi kan også kontakte dig for at anmode om yderligere oplysninger i forbindelse med din anmodning for at kunne besvare din anmodning hurtigere. Du kan udøve flere af dine rettigheder i afsnittet om personoplysninger under din konto. Hvis du vil udøve dine andre rettigheder, kan du indsende en anmodning ved at klikke her.

Anvendelse af oplysninger

Vi bruger kun dine personoplysninger inden for lovens rammer. I henhold til GDPR vil vi bruge dine personoplysninger under en eller flere af følgende omstændigheder:

  • Når vi skal gennemføre kontrakten, som vi er ved at indgå eller har indgået med dig.
  • Når det er nødvendigt for vores legitime interesser (eller en tredjeparts), og dine interesser og grundlæggende rettigheder ikke tilsidesætter disse interesser.
  • Når vi skal imødekomme juridiske eller lovmæssige forpligtelser.
  • Med dit samtykke.

Internationale overførsler

Dine personoplysninger kan opbevares eller overføres til lande uden for EØS med de formål, der er beskrevet i denne erklæring. Når vi opbevarer eller overfører dine personoplysninger uden for EØS, tager vi følgende forholdsregler for at sikre, at dine personoplysninger er behørigt beskyttet.

Når vi opbevarer eller overfører dine personoplysninger uden for EØS, gør vi det i overensstemmelse med gældende lovgivning, og vi vil sikre en lignende grad af beskyttelse af dem ved at implementere passende sikkerhedsforanstaltninger. Overførsler af personoplysninger foretages:

  • til et land eller en virksomhed, som Europa-Kommissionen har fastslået yder et tilstrækkeligt niveau af beskyttelse
  • til et land, som ikke yder tilstrækkelig beskyttelse, men hvis overførsler er blevet underlagt standardkontraktbestemmelserne fra Europa-Kommissionen eller ved at implementere andre relevante grænseoverskridende overførselsløsninger, der yder tilstrækkelig beskyttelse.

Ved at bruge vores tjenester er du indforstået med, at dine personoplysninger kan blive overført til vores faciliteter og de tredjeparter, som vi deler dem med, sådan som det er beskrevet i denne erklæring.

Tilbage til toppen

CALIFORNIEN

Denne CCPA-erklæring leveres i henhold til den californiske lov om forbrugerbeskyttelse og beskyttelse af personlige oplysninger ("CCPA") og gælder for personer, der er bosiddende i Californien, og den supplerer vores samlede erklæring med yderligere oplysninger og rettigheder.

Dine rettigheder i henhold til CCPA Fra og med 1. januar 2020 giver californisk lovgivning personer, som er bosiddende i Californien, ret til at anmode om visse oplysninger om, hvordan deres personlige oplysninger deles med tredjeparter eller associerede virksomheder med henblik på direkte markedsføring. Personer bosiddende i Californien kan også gøre brug af følgende rettigheder:

  • Du kan op til to gange årligt anmode os om at oplyse dig om de kategorier af og specifikke personlige oplysninger, som vi har indsamlet om dig, de kategorier af kilder, hvorfra dine personlige oplysninger indsamles, det forretningsmæssige eller kommercielle formål med at indsamle dine personlige oplysninger, de kategorier af personlige oplysninger, som vi videregiver med et forretningsmæssigt formål, kategorier af personlige oplysninger om dig, som vi har solgt, de kategorier af tredjeparter, som vi har delt dine personlige oplysninger med, samt det forretningsmæssige eller kommercielle formål med at sælge dine personlige oplysninger, hvis dette er relevant.
  • Du kan anmode om, at vi sletter alle personlige oplysninger, som vi har indsamlet fra eller om dig. Som det er beskrevet mere detaljeret i vores erklæring, kan der findes visse årsager, som vil gøre, at vi ikke vil være i stand til fuldt ud at behandle din anmodning om sletning, f.eks. hvis vi skal gennemføre en transaktion for dig, for at kunne registrere og beskytte mod svigagtig og ulovlig aktivitet, for at kunne at udøve vores rettigheder eller for at overholde en juridisk forpligtelse.
  • Du kan fravælge, at vi sælger dine personlige oplysninger til tredjeparter med henblik på direkte markedsføring. Det betyder, at hvis du fravælger dette, vil vi fremadrettet ikke dele dine oplysninger med sådanne tredjeparter, så de kan bruge dem til egne formål, medmindre du senere beder os om at gøre dette. For at gennemføre dit fravalg skal du klikke på linket "Sælg ikke mine oplysninger" i sidefoden på vores website eller sende en skriftlig anmodning til kontaktoplysningerne nedenfor.

For at gøre brug af disse rettigheder bedes du kontakte os ved at klikke her. Vi kan være nødt til at bekræfte din identitet for at kunne behandle din anmodning. Vi værdsætter dine personlige oplysninger og vil ikke give dig en anden behandling, fordi du benytter dig af dine rettigheder i forbindelse med beskyttelse af personlige oplysninger. Vi besvarer din anmodning inden for 45 dage efter modtagelse og efter behørig bekræftelse, medmindre vi har brug for mere tid. I så fald giver vi dig besked.

Fremlæggelse af oplysninger

Med henblik på overholdelse af CCPA skal vi ud over de yderligere oplysninger, der er beskrevet i erklæringen, oplyse om følgende:

  • Vi indsamler følgende kategorier af personlige oplysninger: Id'er/kontaktoplysninger, transaktionsoplysninger, oplysninger om internetaktivitet eller anden elektronisk netværksaktivitet, geoplacering, audiovisuelle oplysninger samt slutninger, der er drages ud fra ovenstående.
  • Vi sælger følgende kategorier af personlige oplysninger: Id'er/kontaktoplysninger, oplysninger om internetaktivitet eller anden elektronisk netværksaktivitet samt slutninger, der er drages ud fra ovenstående.
  • Vi videregiver følgende kategorier af personlige oplysninger med forretningsmæssige formål: Id'er/kontaktoplysninger, kommercielle oplysninger, oplysninger om internetaktivitet eller anden elektronisk netværksaktivitet, geoplacering, audiovisuelle oplysninger samt slutninger, der er drages ud fra ovenstående.

Tilbage til toppen