Søg efter "Paris" eller "Colosseum"
Har du spørgsmål? +45 32 74 16 99

WonderWorks Orlando

UdmærkelsesmærkeOrlando, USA

Fra 38,33 US$

Vælg dato og rejsende

Book nu, betal senere
Reservér din plads, og bevar fleksibiliteten
Gratis afbestilling
Op til 24 timer i forvejen.
  • 3 til 4 timer (ca.)

Oversigt

Slå dig løs med hjerneudfordrende sjov i WonderWorks Orlando. Denne adgangsbillet giver dig hurtig adgang til seværdigheden med din billet, som er købt på forhånd. Nyd en hel dag af underholdning, der forbinder det videnskabelige, det mystiske og det skæve. Vælg dine foretrukne aktiviteter blandt 100 udstillinger, herunder jordskælvssimulatorer, et boble-laboratorium, en gyro og meget mere. Opgrader til en VIP Combo, som omfatter Outta Control Dinner Show i WonderWorks.
  • Adgangskort til WonderWorks Orlando
  • Vælg blandt mere end 100 spændende udstillinger som orkanhul, undervandsvæg, seng af negle, jordskælvsimulatorer og meget mere!
  • Udøve dit sind på Orlandos eneste upside-down forlystelsespark
  • Valgfrie opgraderinger til Outta Control Dinner Show
Betjenes af:

Hvad er inkluderet?

  • WonderWorks-adgang (over 100 interaktive udstillinger)
  • 4D Motion Ride, Gow-In-The-Dark Ropes Course og Laser Tag
  • Lokale skatter
  • Hotel afhentning og drop off
  • Outta Control Magic Comedy Dinner Show

Mødested og afhentning

Starttidspunkt

Åbningstider

  • 1/1/2023 - 12/31/2023

    mandag - søndag : 09:00 - 23:30

Dette kan du forvente

Tag en tur til WonderWorks i Orlando med hurtig adgang med din billet, som er købt på forhånd. Udforsk 100 udstillinger i dit eget tempo, herunder dem, der er angivet nedenfor.

Opgrader til en VIP Combo-billet, som omfatter adgang til Outta Control Dinner Show i WonderWorks.

Outta Control Dinner Show:

Det 90-minutters Outta Control Dinner Show i Orlando er en enestående oplevelse, som underholder publikum i alle aldre. Du kommer ikke blot til at opleve et show, men også til at være en del af det, eftersom deltagelse af tilhørerne er en lige så naturlig del, som de improviserede komedieforestillinger. Det hylende morsomme show vil holde dig helt ude på kanten af sædet og få dig til at knække sammen af grin hvert 8. sekund!

WonderWorks

Gæster vil udforske vores over 100 interaktive udstillinger på vores 1. og 2. niveau, glød-i-mørke-rebbanen, 4D motion ride og laser tag.

Entrébilletten er inkluderet

Yderligere oplysninger

  • Du modtager en bekræftelse på bookingtidspunktet
  • Kørestolsegnet
  • Tilgængelig for klapvogne
  • Servicedyr er tilladt
  • I nærheden af offentlig transport
  • Transporten er kørestolsegnet
  • De fleste rejsende kan deltage

Afbestillingspolitik

Du kan afbestille op til 24 timer før oplevelsen og få fuld refusion.

  • Hvis du vil have fuld refusion, skal du afbestille mindst 24 timer før oplevelsens starttidspunkt.
  • Hvis du afbestiller mindre end 24 timer før oplevelsens starttidspunkt, refunderes det beløb, som du har betalt, ikke.
  • Ændringer, der foretages mindre end 24 timer før oplevelsens starttidspunkt, accepteres ikke.
  • Skæringstidspunkterne er baseret på lokal tid for oplevelsen.

om afbestillinger.

Billeder fra rejsende

Se mere
Anmeldelser
4,5
410 anmeldelser
Samlet antal anmeldelser og overordnet vurdering baseret på Viator- og Tripadvisor-anmeldelser
0
0
0
0
0
Anmeldelser fra Viator-rejsende.
Viser 1-10 af 410 anmeldelser
Perfekt til familier og en regnvejrsdag!
Sandra_O, sep. 2022
Vi nød hvert øjeblik. Fra orkansimulatoren til arkaden. Det var en perfekt dag for os, især da det regnede. Stærkt anbefale!
Videnskab sjovt!
Armando_R, apr. 2022
Sådan en sjov tid at lære i et sjovt miljø! Uanset om du kan lide at lære om forskellige videnskabelige emner eller ej, vil du helt sikkert have en god tid!
1 rejsende syntes, at denne anmeldelse var nyttig
Alt det pædagogiske...
Miguel_Z, mar. 2022
Alle de lærerige, interaktive oplevelser blev erstattet af billige forlystelser og spillehaller. Vi har ikke brug for forlystelser eller arkader på et museum. Børn forventer også at lære noget på en interessant måde. Hvis formålet med museet blev ændret, skulle skiltet også ændres. Vi vil ikke anbefale det, hvis du forventer noget lærerigt, interessant og interaktivt for dine børn.
The museum was huge with...
Kathryn_B, jan. 2023
The museum was huge with plenty of fun and different things to do. It had something for everyone of all ages, individual and collaborative experiences. Would definitely visit again!
Fun fun fun
Ricardo_H, dec. 2022
Kids have a blast there... tons of activities And the public parking lot behind the building makes it more convenient
Interesting Experience
Carlotta_W, jul. 2022
Came to visit my son and he wanted to go to Upside down house and that was a very good choice he made. Great place.
Wonderful experience
Renata_L, jul. 2022
This was a very fun and educational experience for us and the kids. This was very creative and booking was easy
Enjoyable
Wayne_M, jun. 2022
Very good couple of hours. I would recommend to others. It brought back a few memories with things in the attraction and had fun in the laser tag and high ropes.
Excellent experience for the family
Kimberly_B, apr. 2022
This was our first time going and it was a fun adventure and their are a lot of things to do so you want get bored.
Time well spent
Richa_S, jan. 2022
Wonder works is amazing, it turns you into a child too. We had so much fun with our two teenage children. Best part - they had fun too. 😅. Please go if you want some fun, some science and a lot of exciting activities.
Cool place
Volkan_K, dec. 2021
Nice location. There are lots to do before and after experience. Definetely take a few hours of your day. One downside is there are so many arcade game that loses the uniqueness of the place. Bubble laboratory, 4D cinema are 2 of the a few cool features.
Very Good Experience!
Sk1nz, jul. 2021
Lot of different fun things to do & learn for a family of all ages. Simple pleasures! Very good experience
1 rejsende syntes, at denne anmeldelse var nyttig
Too many people
Dalila_M, jul. 2021
When booking online with Visitor.com displayed only one time show . Then we got there and realized that was the whole day display , too many people and unable to see all the sites .
2 rejsende syntes, at denne anmeldelse var nyttig
Inefficient ticket process.
Kylie_M, jun. 2021
Loved all they had to do. Did not like the entry procedure used. No information out front or before you get in the line about how people with pre purchased tickets will be handled. Why even pre purchase if doesn't save time in line?
1 rejsende syntes, at denne anmeldelse var nyttig
A waste of time and money
Thomas_I, apr. 2021
The tunnel when you first enter and Lazer tag. Enjoyed the science displays. But the biggest issue I had with this were the extra unnecessary games that distract kids from experience what I thought was going to be all educational science. My kid was mor interested in the games and took out of this experience nothing. Very disappointing over all. I will not recommend this to anybody
1 rejsende syntes, at denne anmeldelse var nyttig
Good, except for the lady at the entrance
Dania_R, apr. 2021
Kids love it, I love the fact that most games were include with the ticket... everybody did at least 10 diferent things (games)
2 rejsende syntes, at denne anmeldelse var nyttig
it was okay
Fenielle_M, apr. 2021
line was to long and hit outside I think they need to make reservations for people had to give the people who don’t have tickets
So much fun
Sherry_M, jul. 2020
We had a great time not only was it fun but it was educational. My kids are 8 and 12. Would definitely recommend
Svar fra vært, jul. 2020
Thank you so much for your kind words! We are so happy you all enjoyed yourself.
It is really good, if you have kids to...
Ajit_P, mar. 2018
It is really good, if you have kids to join with you. Nothing much for adults.
1 rejsende syntes, at denne anmeldelse var nyttig
Great place to explore with...
LOURDES D, jan. 2018
Great place to explore with sufficient time. They advertise to be opened until midnight but when we arrived at 11:20pm - yes, it had been an eventful day and we just got there after 11pm, they said sorry it was too late. It was only when I requested my money back and mentioned the fact that they advertise to be opened to midnight and we were from Australia not local and flying to Miami the next day that the manager was called and we were allowed in. We covered pretty much everything as some areas we had seen elsewhere. It definitely is a worthwhile place to visit - I would recommend it.

Har du spørgsmål?

Produktkode: 3021WW