Alanya, Türkei
In Wunschliste speichern

Ab 22,38 $ USD

Tiefpreisgarantie

Wählen Sie ein Datum und die Anzahl der Reisenden aus.

Anzahl der Reisenden
Verfügbare Optionen werden geladen …

In Wunschliste speichern

clock-o10 Stunden (ca.)
TransportAbholung vom Hotel angeboten
ticket-oMobiles Ticket
commentAngeboten in: Deutsch und 2 weitere

Übersicht

Rafting durch den spektakulären Köprülü Kanyon auf einem ganztägigen Ausflug ab Alanya mit einem Mittagessen im Freien. Sie paddeln eine Strecke von 13 km auf dem Fluss Köprülü, schwimmen in türkisfarbenem Wasser und genießen einen Tag mit Sonne und malerischer Landschaft in den türkischen Bergen. Für ein sorgenfreies Abenteuer umfasst diese 10-stündige Wildwassertour Abholung und Transfer zu Hotels in Alanya und anderen ausgewählten Städten, Mittagessen und die erforderliche Ausrüstung.

Bewertungen

Bewertungen von Viator-Reisenden

3,0
2 Bewertungen
5 Stern
4 Stern
3 Stern
2 Stern
1 Stern
M
, Okt 2017

This is by far the best day trip my family had in Alanya. The place in the middle of nature is amazing. The tour organizers are great and nice. I highly recommend it to any age.

F
, Sep 2016

Rafting turen i sig selv var en rigtig god oplevelse og kan klart anbefales - MEN TRANSPORTEN TIL RAFTINGEN VAR UNDER AL KRITIK !!. Der er angivet i beskrivelsen af turen, at man skal køre ca. 100 km. for at komme op til raftingen - og det var efter vores vurdering ca. 1½ - 2 timers transport - MEN NEJ. Vi blev hentet på hotellet kl. 07:35 og da hotellet først serverer morgenmad fra 07:30 måtte vi undvære denne. Vi forventede dog at bussen ville stoppe på vejen efter ca. 1 time så vi kunne købe en sandwich eller lignende - men der tog vi grueligt fejl. Busturen varede samlet over 4 timer for at komme til raftingstedet, og de første 2½ time var bare for at samle deltagere op fra forskellige MEGET SPREDTE hoteller. Det første stop hvor vi kunne få lidt at spise og drikke var efter ca. 3 timer og 15 minutter. Der var ingen guide der præsenterede sig eller briefede om noget som helst før efter stoppet - så vi anede ikke noget om hvor lang tid vii skulle køre i bussen før første stop. . Hjemturen var lidt hurtigere - men dog lidt over 3 timer. Samlet set kørte vi ca. 7½ time i bus for at rafte ca 3 timer inklusive frokost. Havde vi vidst, at der var så lang transporttid havde vi aldrig valgt at deltage i denne tur. Vi var først tilbage på hotellet kl. 19:00 - så det var en LAAANG dag for at rafte ca 2½ time. Det skal nævnes, at hvis man bor på vestsiden af Alanya Cleopatra stranden vil køreturen være noget kortere, da man så er nogenlunde sidst på opsamlingsruten. Turen kan absolut IKKE ANBEFALES hvis man bor på hotel ude ved øststranden, og ikke har lyst til at sidde i en bus i LAAAAANG TID for at rafte et par timer.


mobile_o
Haben Sie Probleme bei der Online-Buchung?
0800 184 4973
0800 184 4973 anrufen
Produktcode: 13266P3

Ähnliche Unternehmungen entdecken