|
Alanya, Turquie
Enregistrer dans la liste de souhaits
2

À partir de 22.29 $US

Garantie du prix le plus bas

Sélectionnez la date et les voyageurs

Nombre de voyageurs
Chargement des options disponibles…

Enregistrer dans la liste de souhaits

10 heures (environ)
Ramassage à l'hôtel offert
Billet mobile
Proposé en : Anglais et 2 autres

Vue d'ensemble

Raft spectaculaire du Koprulu Kanyon lors d'une excursion d'une journée entière à partir d'Alanya avec un déjeuner en plein air. Vous pagayerez sur un tronçon de 13°km (8°miles) de la rivière Koprulu, nagerez dans des eaux turquoise et profiterez d’une journée de soleil et de paysages dans les montagnes turques. Pour une aventure sans soucis, cette excursion de 10°heures de rafting en eau vive comprend transfert de et vers les hôtels d’Alanya et d’autres villes choisies, ainsi que le déjeuner et tout l'équipement nécessaire.

Avis

Avis des voyageurs Viator

3.0
2 avis
5 Étoile
4 Étoile
3 Étoile
2 Étoile
1 Étoile
M
, oct. 2017

This is by far the best day trip my family had in Alanya. The place in the middle of nature is amazing. The tour organizers are great and nice. I highly recommend it to any age.

F
, sept. 2016

Rafting turen i sig selv var en rigtig god oplevelse og kan klart anbefales - MEN TRANSPORTEN TIL RAFTINGEN VAR UNDER AL KRITIK !!. Der er angivet i beskrivelsen af turen, at man skal køre ca. 100 km. for at komme op til raftingen - og det var efter vores vurdering ca. 1½ - 2 timers transport - MEN NEJ. Vi blev hentet på hotellet kl. 07:35 og da hotellet først serverer morgenmad fra 07:30 måtte vi undvære denne. Vi forventede dog at bussen ville stoppe på vejen efter ca. 1 time så vi kunne købe en sandwich eller lignende - men der tog vi grueligt fejl. Busturen varede samlet over 4 timer for at komme til raftingstedet, og de første 2½ time var bare for at samle deltagere op fra forskellige MEGET SPREDTE hoteller. Det første stop hvor vi kunne få lidt at spise og drikke var efter ca. 3 timer og 15 minutter. Der var ingen guide der præsenterede sig eller briefede om noget som helst før efter stoppet - så vi anede ikke noget om hvor lang tid vii skulle køre i bussen før første stop. . Hjemturen var lidt hurtigere - men dog lidt over 3 timer. Samlet set kørte vi ca. 7½ time i bus for at rafte ca 3 timer inklusive frokost. Havde vi vidst, at der var så lang transporttid havde vi aldrig valgt at deltage i denne tur. Vi var først tilbage på hotellet kl. 19:00 - så det var en LAAANG dag for at rafte ca 2½ time. Det skal nævnes, at hvis man bor på vestsiden af Alanya Cleopatra stranden vil køreturen være noget kortere, da man så er nogenlunde sidst på opsamlingsruten. Turen kan absolut IKKE ANBEFALES hvis man bor på hotel ude ved øststranden, og ikke har lyst til at sidde i en bus i LAAAAANG TID for at rafte et par timer.


Réservez en ligne ou appelez
33 1 70 38 74 44
33 1 70 38 74 44
Code produit : 13266P3

Parcourir les activités similaires