Recent gezocht
Wissen

ABQ Breaking Bad Tour, Better Call Saul Tour

|
Albuquerque, Verenigde Staten
Speciale aanbieding

Vanaf 72 US$

80 US$  bespaar 8 US$

Laagsteprijsgarantie

Selecteer data en reizigers

Aantal reizigers
Gratis annuleren
tot 24 uur van tevoren
Beschikbare opties aan het laden ...


icon3 uur  (ong.)
Mobiel ticket
iconAangeboden in: Engels

Overzicht

Breaking Bad-fans willen deze vermakelijke en actievolle tournee niet missen met vele showlocaties die alleen echte fans zullen waarderen. Zie het huis van Walter White, het kantoor van Saul, het autokerkhof van Jesse, de autowasstraat, het appartement van Jane, het huis van Jesse en nog veel meer. Rijd in een camper zoals die in de show en lunch zelfs in Los Pollos Hermanos. Je Breaking Bad-kennis wordt getest met trivia uit de show, dus bereid je voor om prijzen te winnen. Locaties kunnen veranderen afhankelijk van de filmroosters.
  • Een must voor Breaking Bad-fans
  • Bezoek verschillende opslaglocaties van de show
  • Luister naar verhalen over de castleden
  • Rijden in een Breaking Bad RV en lunchen bij Los Pollos Hermanos

Beoordelingen

5,0
star-5
145 beoordelingen
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster
Beoordelingen van Viator-reizigers
star-5
Simply a must for Breaking Bad dorks
kingstome
, okt 2019
Such an awesome tour. If you bleed the Double B’s, you gotta do it. Tip: sit on the left side of the bus/RV.
star-5
Very good
dennywest68
, jul 2019
Great for breaking bad fans. Luigi was funny and very informative. Had many great stories about breaking bad.
icon Reactie van aanbieder , jul 2019
Thank you for taking the tour
star-1
So far, not good
Trip27919080435
, jun 2019
The tour times were different than advertised, and we weren't informed of it so we missed the tour. I requested a refund and I still haven't received anything back. That was a week ago...
icon Reactie van aanbieder , jun 2019
We apologized for any inconvenience this may have caused. We changed the tour to our new summer hours and moved the tour up to an earlier time to avoid the heat. We tried to notify this customer of the change. The customer gave us two wrong phone numbers and did not check their email. We notified them of this charge a week prior to the tour. That was not our fault also we did issue a full refund, since it goes thru trip adviser we don’t have control over when they will get it. When registering please give us correct info and check your email for updates. We do have the right to change times in the event there is delay or mechanical issue. This why it’s so important to give correct info when registering!!

icon_solid_phone
Boek online of bel
+31 85 888 1845
+31 85 888 1845
Productcode: 67241P1

Ontdek vergelijkbare bezienswaardigheden