Zoek naar ‘Parijs’ of ‘Colosseum’

Gent Like a Local: privétour op maat

Gent, België

Vanaf US$ 46,64

Prijs is afhankelijk van groepsgrootte

Selecteer data en reizigers

Reserveer nu, betaal later
Leg uw plek vast en blijf flexibel
Gratis annuleren
Tot 24 uur van tevoren.
Aanbevelingen
In de buurt
  • 2 tot 6 uur (ong.)
  • Mobiel ticket
  • Aangeboden in: Engels
  • Goed voor het vermijden van drukte

Overzicht

Gent staat bekend om zijn opvallende middeleeuwse monumenten en pittoreske grachten, maar veel reizigers krijgen alleen de hoogtepunten te zien. Op deze Lokafy-wandeltour maak je contact met een Gentse inwoner die je als een vriend rondleidt in hun stad en je meeneemt naar de buurten, musea, winkels en restaurants die ze kennen en waar je van houdt. Praat met uw gids voordat u aankomt en bedenk een reisroute die past bij uw voorkeuren en reisstijl.
  • Leg contact met een Gentse local die je rondleidt in hun stad
  • Op maat gemaakte reisroute met gepersonaliseerde aanbevelingen van een lokale
  • Flexibele vertrektijden en keuze van tourtijden
  • Probleemloze pick-up van uw centraal gelegen hotel in Gent

Inbegrepen

  • Lokale gids ("Lokafyer"
  • Aangepaste privéwandeltocht
  • Persoonlijke uitgaven
  • Tips en fooien (optioneel)
  • Optionele activiteitenkosten
  • Eten en drinken
  • Vervoer van / naar attracties (het is een wandeltocht, autovervoer is niet inbegrepen)

Vertrek en terugkeer

Vertrekpunt

  • Design Museum Gent
    Jan Breydelstraat 5, 9000 Gent, België

    Reizigers kunnen de tour aanvragen vanuit elk centraal gelegen hotel. Als uw hotel zich buiten het stadscentrum bevindt, selecteren we een handig ontmoetingspunt in het centrum van de stad. Uw reis kan eindigen op een andere locatie dan het vertrekpunt, tenzij voorafgaand aan de tour gevraagd.

Gegevens terugkeer

  • Gent
    Gent, België

    De tour kan eindigen op een andere locatie dan het vertrekpunt, tenzij dit voorafgaand aan de tour is aangevraagd.

Wat u kunt verwachten

Aanvullende informatie

  • U ontvangt op het moment van boeken een bevestiging
  • Niet rolstoeltoegankelijk
  • Lokafy-rondleidingen bieden een algemeen overzicht van de stad met praktische informatie vanuit het perspectief van een plaatsgenoot, geen gedetailleerde historische feiten
  • Als reizigers een bezoek aan een attractie willen meenemen, moeten ze de toegangskosten voor zichzelf en ook de Lokafyer (lokale gids) betalen.
  • Rondleidingen zijn volledig gepersonaliseerd. Geef de starttijd, ontmoetingsplaats en informatie over u op zodat we de rondleiding kunnen organiseren
  • Dit is een wandeltocht. We raden aan comfortabele schoenen te dragen
  • Werkt in alle weersomstandigheden, kleed je goed aan
  • Kinderen jonger dan 3 jaar zijn gratis
  • Kinderen moeten worden begeleid door een volwassene
  • Hulpdieren toegestaan
  • Dichtbij openbaar vervoer
  • Geschikt voor vrijwel alle reizigers
  • Dit is een privétour/activiteit. Alleen uw groep neemt deel

Annuleringsbeleid

Als u uiterlijk 24 uur voor de ervaring annuleert, ontvangt u een volledige restitutie.

  • Annuleer ten minste 24 uur voor de starttijd van de ervaring om een volledige restitutie te ontvangen.
  • Als u later dan 24 uur voor de starttijd van de ervaring annuleert, wordt het bedrag dat u heeft betaald niet gerestitueerd.
  • Als u later dan 24 uur voor de starttijd van de ervaring wijzigingen aanbrengt, worden deze niet geaccepteerd.
  • Eindtijden zijn gebaseerd op de lokale tijd van de ervaring.

over annuleringen.

Veelgestelde vragen

De antwoorden hieronder zijn gebaseerd op antwoorden die aanbieders van tours eerder hebben gegeven op vragen van gasten.

V:Wat is het beleid omtrent mondkapjes en de gezondheid van bezoekers tijdens Gent Like a Local: privétour op maat?

A:De beleidsregels omtrent mondkapjes en de gezondheid van bezoekers zijn:
  • Mondkapjes verplicht voor reizigers in openbare ruimtes
  • Mondkapjes verplicht voor gidsen in openbare ruimtes

V:Wat is het beleid omtrent social distancing tijdens Gent Like a Local: privétour op maat?

A:Het beleid omtrent social distancing is:
  • Tijdens de ervaring moet er voldoende afstand worden gehouden
Beoordelingen
4,0
5 beoordelingen
Totale aantal beoordelingen en algemene waardering op basis van Viator- en Tripadvisor-beoordelingen
0
0
0
0
0
Beoordelingen door Viator-reizigers.
1 - 4 van 5 beoordelingen worden weergegeven
Leuke tijd
Paulauske, jan. 2022
Interessante verhalen, mooie stad, leuke plekken. Zeer gedenkwaardige avond, raad het iedereen aan die Gent beter wil leren kennen.
Reactie van aanbieder, jan. 2022
Hi Lina, We’re delighted to hear about your recent experience with us in Ghent and we’re so pleased that you recommend our walking tour. Thank you for taking the time to share your experience and we look forward to connecting you with Lokafyers from around the world on your next trip. Safe Travel! Regards, Vinita Lokafy Team
Tour of Ghent with Philippe
Bryan_R, sep. 2019
Philippe has an outstanding knowledge of Ghent. His detailed historical knowledge enhanced our walking tour. In the end, we spent more than 4 hours with Philippe. Thanks for a great tour.
Reactie van aanbieder, feb. 2022
Hello Bryan, Hope you are well. We apologize for the delay in responding to your review. We do not get automatic notifications for reviews on Trip Advisor. We appreciate you sharing this wonderful review with us. As we customize each tour, we consider each travelers' preferences while matching them with our Lokafyers, and I'm glad you had a great time exploring the city together with your Lokafyer Philippe. The aim behind Lokafy is to connect travelers with locals for an authentic experience where they can not only know the city from their perspective but can also connect on a personal level. Just like having a friend showing you around the city. Although our Lokafyers are not professional tour guides, some of them are passionate about history. The uniqueness of our tours is that you can customize the itinerary according to your preference and schedule. It's great that our Lokafyer was able to show you different places in the city and it also made your stay in the city memorable. We appreciate you recommending our tours highly. In the years since your last tour, we have expanded a lot, and now offer Lokafy tours in almost 300+ cities around the world. Our global community of Lokafyers speaks many languages, so please get in touch with us next time you travel - we look forward to organizing your next adventure! Safe travels, Regards, Vinita Lokafy.com
Guide not a local :-(
KELLY_D, mei 2019
Bummer. Guide had no plan, was not local, WE toured him around the town. We showed him a few cool stops we'd researched on yelp and walking around the day prior. Felt we wasted our precious time and hard earned money. Shame on the Tour operator!
Reactie van aanbieder, feb. 2022
Hello Kelly, We apologize for the delay in responding to your review. We do not get automatic notifications for reviews on Trip Advisor. I am sorry to hear that your tour did not go as you expected. From your review, it seems as if perhaps you would have preferred a professionally guided tour rather than a Lokafy tour. In all of our information we outline that we provide unscripted walking tours through a city with a local - just as you would see a city if you had a friend showing you around. Lokafy allows travellers to connect with locals, and learn about the city from their perspective; things like: what it's like to live there, advice on their favourite restaurants and also connecting on a personal level. As they are not professional tour guides, we do not require Lokafyers to have a detailed knowledge of the city’s history. We hope that the conversations you had with your Lokafyers helped you connect with them on a personal level. Regards, LokafyTeam
Excelente Guide!!!!
Jose_B, mrt. 2019
We were lucky. Mabel our guide was well studied in the city history; normally she works for the city and this tour was an “extra” for her. We had a great visit. However, I don’t recommend this type of tours, because normally you don’t get guides who know about the place you visit. Once again we were lucky.
Reactie van aanbieder, feb. 2022
Hello Jose, Hope you are well. We apologize for the delay in responding to your review. We do not get automatic notifications for reviews on Trip Advisor. We appreciate you sharing this wonderful review with us. As we customize each tour, we consider each travelers' preferences while matching them with our Lokafyers, and I'm glad you had a great time exploring the city together with Mabel. In the years since your last tour, we have expanded a lot, and now offer Lokafy tours in almost 300+ cities around the world. Our global community of Lokafyers speaks many languages, so please get in touch with us next time you travel - we look forward to organizing your next adventure! Safe travels, Regards, Vinita Lokafy.com

Vragen?

Productcode: 86919P21