Recent gezocht
Wissen
Om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen, kunnen attracties gesloten of gedeeltelijk gesloten zijn. Raadpleeg reisadviezen van overheden voordat u boekt. De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) houdt het coronavirus nauwlettend in de gaten en u kunt hier meer informatie vinden.

Private 4x4 Desert and Wadi Safari - Wahiba en Wadi Bani Khalid

|
Muscat, Oman
Om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen, kunnen attracties gesloten of gedeeltelijk gesloten zijn. Raadpleeg reisadviezen van overheden voordat u boekt. De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) houdt het coronavirus nauwlettend in de gaten en u kunt hier meer informatie vinden.

Dit product is momenteel niet beschikbaar

Bekijk soortgelijke producten
Beschikbare opties aan het laden ...


icon9 uur  (ong.)
Ophalen bij hotel mogelijk
Mobiel ticket
iconAangeboden in: Engels
Good for avoiding crowds

Overzicht

Verwissel Muscat voor de geneugten van het binnenland van Oman en een spannende duinrit in de Wahiba Sands tijdens deze privédaagseuitstap met een privégids. Rijd naar het zuiden door 4x4 met airconditioning door het steile Hajar-gebergte naar een van Oman's mooiste 'wadi's' (droge rivierbeddingen) - Wadi Bani Khalid. Luister naar de schaduwrijke ravijnen, kleine dorpjes en rotspoelen en na een picknicklunch ga je naar de uitgestrekte duinen van de Wahiba Sands. Neem een ​​spannende duin bash en als je wilt een ritje op een kameel, voordat je terugkeert naar Muscat.
  •  Rij door het Hajar-gebergte op uw eigen privé 4x4
  • Bezoek een van de mooiste wadi's van Oman
  • Stop voor een mooie picknicklunch
  • Bekijk enkele traditionele wachttorens
Saved to wishlist!
Picnic lunch
Privé 4x4 voertuigtransport
Engelssprekende gids
Hotel ophalen en afzetten
Fooien
Eten en drinken, tenzij anders vermeld

Vertrekpunt

Tour vertrekt vanuit centraal gelegen hotels in Muscat

Vertrektijd

8:00 AM

Gegevens terugkeer

Keert terug naar het oorspronkelijke vertrekpunt
Verlaat uw centrale Muscat hotel met een privégids in een privé 4x4 met airconditioning. Laat uw gids weten of u iets wilt zien of meer wilt doen: uw rondleiding is privé, zodat de reisroute aan uw voorkeuren kan worden aangepast.

Ontspan en geniet van het uitzicht terwijl je naar het zuiden reist door het ruige Hajar-gebergte naar Ibra, een van de oudste steden van Oman. Luister naar de geschiedenis van uw gids en ga dan verder naar Wadi Bani Khalid, een van de mooiste wadi's van het land.

Rijd over de rotsachtige wadi en stop om foto's te maken van de weelderige palmbossen, glinsterende rotspoelen, kleine dorpjes en steile kloven.

Stop dan bij een plaatselijke schoonheidsplaats voor een picknicklunch op weg naar de ontzagwekkende Wahiba Sands. Begeef je naar deze met duinen gevulde woestijnregio en geniet van een spannende duinbash met je gids aan het stuur.

Nadat u de zandige hellingen bent afgevaren, maakt u van de gelegenheid gebruik om een ​​kameel te maken en ontspant u vervolgens op uw rit terug naar Muscat.

Onderweg stop je bij het oude dorp Mudairib om zijn traditionele wachttorens te zien: mooie, afgeronde torentjes op de nabijgelegen heuveltoppen.

Uw dagtocht eindigt dan in uw Muscat hotel.
Reisroute
Stopt bij:  
Wahiba Sands
Toegang is gratis
Stopt bij:  
Orient Tours - Day Tours
Toegang is gratis
  • U ontvangt op het moment van boeken een bevestiging
  • Op de dag van uw reis is een geldig exemplaar van uw paspoort vereist
  • Een minimum van 2 personen per boeking is vereist
  • Bussen die worden gebruikt voor excursies zijn van de hoogste standaard beschikbaar. Alle bussen zijn voorzien van airconditioning en uitgerust met een microfoon.
  • 4x4 voertuigen die worden gebruikt voor de off-road safari's zijn voorzien van airconditioning met een maximale capaciteit van 6 passagiers plus bestuurder. Alle chauffeurs zijn gekwalificeerd offroad professionals, eerste hulp getraind en mobiele telefoons vervoerd. Alle voertuigen zijn uitgerust met veiligheidsgordels en passagiers zijn verplicht om ze altijd te dragen.
  • Lichte zomerkleding is het grootste deel van het jaar geschikt, maar in de wintermaanden kunnen truien of jassen nodig zijn, vooral 's avonds. Goede kwaliteit zonnebrillen worden geadviseerd, en foto-chromatische lenzen voor degenen die een bril dragen. Hoeden of enige bescherming voor het hoofd zijn raadzaam in direct zonlicht. Oman heeft conservatieve kledingtradities. Badkleding moet worden beperkt tot het strand en de zwembaden van het hotel. Mannen en vrouwen moeten ervoor zorgen dat de schouders en knieën in het openbaar worden bedekt, vooral in soeks, winkels en dorpen.
  • Normale toeristische fotografie is acceptabel, maar het wordt als beledigend beschouwd om Arabische vrouwen te fotograferen. Het is ook hoffelijk om toestemming te vragen voordat je mannen fotografeert. Foto's van overheidsgebouwen of militaire installaties zijn niet toegestaan.
  • De touroperator behoudt zich het recht voor om een deel van deze tour te annuleren om redenen van overheidsbeslissingen, feestdagen, weersomstandigheden of dergelijke.
  • Er nemen maximaal 8 reizigers deel aan deze tour/activiteit
  • UITGEVOERD DOOR Orient Tours

Als u ten minste 4 dag(en) voor de geplande vertrekdatum annuleert, worden er geen annuleringskosten in rekening gebracht.

Als u binnen 3 dag(en) voor de geplande vertrekdatum annuleert, worden er annuleringskosten van 100 procent in rekening gebracht.

Meer informatie over annuleringen.


Reizigersfoto's

Beoordelingen

4,0
star-4
12 beoordelingen
Beoordelingen van Viator-reizigers
Showing 1-9 of 12 reviews
star-4
Surely a must do trip in Oman to...
Nicolo M
, mrt. 2018
Surely a must do trip in Oman to experience a very adrenaline dune bashing and the sensational and unexpected oasis in the middle of Oman highest mountain range. The trip is long and very exhausting given that you have to drive for 3 hours to reach the desert from Muscat. I would certainly recommend this trip to anyone visiting Oman but prepare yourself to be exhausted at the end of it.
HelpfulHelpful
star-5
Driver was on time actually early to...
Mariam M
, jan. 2018
Driver was on time actually early to pick us up at our hotel. He was very nice and respectful. His driving was extremely good considering that my mom has a back issue and can't handle rough driving like in other Middle Eastern countries. The dune bashing was more like light dune driving. It was still very exhilarating and exciting, we went down some very tall dunes. The Bedouin experience was a bit short as was the camel ride which is extra, not included in the price. But everything went as scheduled due to the long drives to the desert and then to the Wadi. The Wadi is so beautiful and pristine. While we did not swim in the wadi, we dipped our feet and small fishes cleaned our feet. The boxed lunch was good, a bit heavy on the bread but it was filling and nice. Our driver was a bit young and shy so he was quiet. It would have been better to have someone who was more talkative and outgoing. On the other hand, we all fell asleep on the drive back, so maybe a quiet driver was better!
HelpfulHelpful
star-2
Picked up on time in a very clean...
John B
, mrt. 2017
Picked up on time in a very clean Land Cruiser, by polite and friendly tour guide. Asked in transit by our guide if we would like to go to a Perfume factor, we said no, but still ended up at the Perfume factory...45min wasted. Thought that we would then head to Wadi Bani Khalid for swim and lunch, but headed to the desert! We thought at this point we would complete our 4 x 4 Sand Dune/of road experience, but had Dates and Coffee this was lovely in a tent and then proceeded to head to the Wadi and swum and had our Picnic lunch, much later than we thought! At this stage we were getting concerned we would run out of time. After some gentle persuasion more then once, as our guide didn't seem to want to go off road we headed back to the desert why 2 trips, drove 50m up one sand dune, stopped and was encourage to take photos how exciting is that! I noticed at least 6 other vehicles doing amazing things across and up and down the dunes while we drove at pedestrian pace along a road! We were left disappointed that we didn't experience the 4 x 4 Sand Dune/of Road adrenalin rush we expected and paid for! We head pack to Muscat quite confused and disappointed, arriving home after 7pm. Summarising. Tour Guide was clearly on different agenda! He provided minimal local knowledge. He wasn't experienced in off road driving, or I would not be writing this. The trip to the Wadi and then back to the Sand Dunes added at least an hour to our trip total perplexed by that. Not sure why the Perfume factory was part of the deal. We felt that we spent our money on being driven to Wadi via the North pole, when we could have walked there quicker. It was suggested to us that we could do the 4 x 4 experience next time.... Signed. Disappointed traveller.
icon Reactie van aanbieder , mrt. 2020
Dear John B, Thank you for sharing your valuable feedback about our Wahiba Sands & Wadi Bani Khaled Tour that you have recently joined with us. Please note that you were unfortunately not able to experience the multi-awarded services Orient Tours is famous far. We haven taken internal steps to avoid our future clients having similar issues. However, we took note that you rated our tour guide as "friendly and polite" and our LandCruiser as clean. We look forward to having you join one of our safaris/excursions soon again. Thank you for choosing ORIENT TOURS and taking the time to review us! Best Regards, Sarah P. Dubke Manager Guest Services ORIENT TOURS LLC
HelpfulHelpful
star-4
Very Good excursion. Perhaps the...
Julián J
, mrt. 2016
Very Good excursion. Perhaps the guided was very quick and we do not have enaugh time to enjoy the places.
HelpfulHelpful
star-4
It was a very interesting experience...
Fred B
, jan. 2016
It was a very interesting experience with lots of relevant information supplied by a very capable tour guide. Basim did an excellent job to make a long trip most interesting. His driving skills are excellent as well - the sand was loots of fun! The visit to the wadi was also very interesting. The best part of these trips is that everybody can relax and observe and there is no driver who misses out on most of the good stuff.
HelpfulHelpful
star-5
Excellent tour of the wadi and...
Michael D
, mei 2014
Excellent tour of the wadi and dunes, our driver was very polite, drove safely and full of knowledge. Would recommend highly it is worth the price, not much to do in Muscat so great idea to book this
HelpfulHelpful
star-5
Excellent guide who was very good with...
Pauline G
, sep. 2006
Excellent guide who was very good with our 6 year old. Country is amazing and the desert safari was very exciting.
HelpfulHelpful
star-3
mi aspettavo di più
Pioneer41161830477
, jan. 2019
di deserto ne vedi veramente poco. La parte iniziale, non ci si avventura su cime alte ma in realtà intorno a te ci sono molte persone e molte auto. Ti fanno poi fermare in una pseudo tenda beduina dove, ovviamente, c'è qualcuno che vende qualcosa. Ti offrono caffè e datteri in pessime condizioni igieniche. Hai la possibilità di fare un piccolissimo giro su dromedario per 3 ryal ........ridicolo.Wadi Bani Khalid è il guado meno bello da vedere. Pieno di persone che praticamente si lavano......Anche se il posto è bello perde tutta la poesia.L'escursione non vale i soldi spesi. E' una giornata lunga e stancante in cui non sei libero di gestire orari e tempistiche. Consiglio solo la visita nel deserto magari con autista privato (si può chiedere al concierge dell'hotel). Ovviamente molto è dato dalla guida. La nostra era molto invadente con una confidenza che nessuno gli ha dato. Gli italiani non sono tutti "tarallucci e vino". No comment sul cibo e il luogo del pranzo. Sconsiglio questa escursione.
icon Reactie van aanbieder , mrt. 2020
Dear Pioneer41161830477, Thank you for taking the time to write us a review. Our company values put customer satisfaction as top priority and we are committed to our customers. We have forwarded your feedback to the concerned department for corrective action. Best Regards, Sarah P. Dubke Manager Guest Services ORIENT TOURS LLC
HelpfulHelpful
star-1
Surtout ne réservez pas cette...
eric h
, jan. 2017
Surtout ne réservez pas cette excursion si vous voulez voir les dunes de sable comme promis dans le descriptif vous serez très déçu car le guide ne vous emmène pas dans les dunes mais se contente de s'arrêter aux abords du désert dans un village bédouin où il est fortement conseillé d'acheter l'artisanat local. Grosse frustration! Nous qui sommes des habitués de Viator, nous sommes pour la première fois extrêmement déçus et ne recommanderons plus ce site à nos amis!
icon Reactie van aanbieder , mrt. 2020
Dear eric h, Thank you for sharing your valuable feedback about our Wahiba Sands & Wadi Bani Khaled Tour you have recently joined with us. We apologize for not having fully met your expectation. We regret that our guide has not taken you for a short dune drive in the Wahiba Sands after the Bedouin visit. Rest assured, we have taken internal steps for such an issue not to happen again in future. We understand your disappointment with our services. Please let us know when you are planning another trip into our destination so that we can showcase you our multi-awarded services. We would love to see you soon on one of our tours/safaris. Thank you for choosing ORIENT TOURS and taking the time to review us! Best Regards, Sarah P. Dubke Manager Guest Services ORIENT TOURS LLC
HelpfulHelpful

Reserveer nu, betaal later
Boek uw favoriete activiteiten zonder dat u ergens aan vast zit
icon_solid_phone
Boek online of bel
+31 85 888 1845
+31 85 888 1845
Productcode: 2168PMCT06

Ontdek vergelijkbare bezienswaardigheden