Søk etter «Paris» eller «Colosseum»
Har du noen spørsmål? +47 22 48 29 63

(Best) Water Puppet Show Ticket - Pluss gratis tur for Hanoi (valgfritt)

Hanoi, Vietnam
  • 50 minutter (Omtrentlig)
  • Hotel pickup offered
  • Tilbys på følgende språk: engelsk

Oversikt

Bestill din skip-the-line billett på forhånd til Water Puppet Theatre i Hanoi, og velg din foretrukne showtime og seter. Velg standard, deluxe eller VIP førsteklasses seter (første fire rader). Du vil oppleve en av Vietnams mest karakteristiske tradisjonelle kunstformer, live på scenen. Bonus: nyt en sightseeingtur i byen som inkluderer Old Quarter and French Quarter eller Ho Chi Minh Mausoleum og Literaturtempelet.
  • Vanndukketeateropptak med valgfri Hanoi-tur
  • Velg mellom flere showtider for å passe dine reiseplaner
  • Skip-the-line billett som er beleilig levert til deg
  • Velg standard, deluxe eller VIP førsteklasses seter

Hva som er inkludert

  • GRATIS turguide for 1 valgfri Hanoi tur (Valgfritt, vi vil spørre deg på forhånd og legge merke til deg)
  • Oppføring / Entre - Vanndukketeater
  • Stoires flyer detaljer
  • Hotel pickup og drop-off
  • Andre tjenester som ikke er beskrevet i reiseruten

Avreise og retur

Avreisested

Mulige avreisesteder
View departure locations

Merk

Vi henter deg på hotellet ditt

Hva du kan forvente

Ytterligere informasjon

  • Bekreftelse mottas ved bestillingstidspunktet
  • Ikke tilpasset rullestolbrukere
  • Bekreftelse vil bli mottatt ved bestilling
  • Billetter og Program flyer detaljer vil bli sendt til hotellet. Vennligst informer oss om det samme navnet du bestiller på hotellet og for billettene. Noen ganger gir du oss det forskjellige navnet, resepsjonisten kan ikke finne navnet ditt i systemet.
  • Vi aksepterer ikke sen ankomst for showet, da du ville krysse foran de andre kundene som ville forstyrre den andre på showet.
  • Ingen flashfotografering er tillatt. Kamera billetter kan kjøpes på sjekken / i disken ($ 2US / kamera)
  • Billett og programinformasjon vil bli sendt til hotellet ditt (samle billettene fra hotellets resepsjonist) Hopp over linjen (vennligst ankomm 20 minutter før utstillingsperioden)
  • Showet kan noen ganger bli Chartered av en gruppe av regjeringen. Vi vil endre showet ditt til en annen gang.
  • I høysesongen er showet noen ganger fullbooket. Vi ville chage deg til det andre showet eller noen ganger diffirrent klasse av showet.
  • Vennligst oppgi hotellnavn og adresse for billetter eller viktige showtidsendringer
  • Teatret godtar ikke billettkupongen (elektroniske billetter). Vennligst bruk de offisielle billettene som sendes til hotellet ditt.
  • De fleste reisende kan delta
  • Bør sjekke inn minst 15 minutter før showet. Vennligst informer hotellet ditt navn og adresse for Hotel Delivery

Avbestillingsvilkår

Du kan avbestille og få full refusjon frem til 24 timer før opplevelsen.

  • For å kunne få full refusjon må du avbestille opptil 24 timer før starttiden for opplevelsen.
  • Hvis du avbestiller mindre enn 24 timer før opplevelsens starttid, refunderes ikke beløpet du betalte.
  • Any changes made less than 24 hours before the experience’s start time will not be accepted.
  • Tidsfristene er basert på opplevelsens lokale tid.

om avbestillinger

Anmeldelser
4,0
6 anmeldelser
Totalt antall anmeldelser og samlet vurdering basert på Viator- og Tripadvisor-anmeldelser
0
0
0
0
0
Anmeldelser av Viator-reisende
Viser 1–1 av 6 anmeldelser
Interesting show.. and the “Optional Free Tour Guide” was a no show
Shaun_T, apr. 2019
We booked on Viator as it offered a free tour guide, which would be handy when you arrive in a new city right? We were allocated a different theatre to the one we had chosen, and then never heard any further mention of a free tour guide. Face value of ticket prices 100,000 Dong were well under the USD $9 that we paid, overall not all that impressed with the show but good to witness a little traditional Vietnamese culture.
Svar fra verten, mar. 2020
Dear Daydream, First of all, thank you so much for spending time to share your tour problem. We always to want arrange free tour and help tourists as much as possible. However, I’m sorry to hear you had such an unhappy experience. You had to waste time for booking without guide and wait us, your plan was broken. We are so sorry about that. But I hope that you can sympathy for us because we have already hired more staff and they are new, so your supporter did not understand about your tour carefully. She missed one part of your tour and we are so sorry about that. Also it is our fault when we did not train our staff carefully because there are lack of staff at that time and so busy after Tet Holiday, so new staff did that. About the value of your tickets, You boyght online and did not have to come to the theater for tickets, we delivery tickets to your hotel or sent to you via email. Whether when you come to the theater, the tickets we gave will be available if we did not keep for you? We must pay fee for TripAdvisor, we must pay salary for staffs, for renting office, for running website, for marketing. All of things will create products we provide. So of course, it will be more expensive than buying directly. We can’t fix the past but you have my personal commitment to improve the way our staff serves every customer. Until then, please accept my sincerest apologies on behalf of everyone on the team. Thanks again for sharing your true thought and do come to our office again if you want to enjoy another trip to Vietnam. And we will try to make our system better in the future. Best regards, AZ Local Trip Team

Har du noen spørsmål?

Produktkode: 101440P14