Senaste sökningar
Rensa
Boka nu och betala senare

Privat: starta din Barcelona-resa

star-1
|
Barcelona, Spanien
2

Från 78,69 US$

Priset varierar beroende på gruppens storlek

Lägsta pris-garanti

Välj datum och resenärer

Antal resenärer
0 barn1 barn2 barn3 barn4 barn5 barn6 barn7 barn8 barn1 vuxen2 vuxna3 vuxna4 vuxna5 vuxna6 vuxna7 vuxna8 vuxna
Boka nu och betala senare
Säkra din plats samtidigt som du håller dig flexibel
Kostnadsfri avbokning
Upp till 24 timmar i förväg
Laddar tillgängliga alternativ ...


icon3 timmar  (ung.)
Upphämtning erbjuds
Mobilbiljett
iconErbjuds på: Engelska och 1 till

Översikt

Gå med i en privat guide för en egen rundtur i Barcelona som är utformad för dig: Det är ett personligt alternativ till gruppresor med fasta resvägar som tar dig direkt till de saker som intresserar dig mest. Från promenaderna La Rambla till Gaudí-arkitekturen i Parc Güell kan du kryssa av en lista över stadens ikoniska upplevelser, eller hitta mindre kända platser som du inte ser i guideböcker.
  • Privat rundtur garanterar personlig service
  • Få tips om var du ska äta, dricka och utforska i Barcelona
  • Anpassad tur hjälper dig att få ut det mesta av begränsad tid
  • Möt guiden på den plats du vill ha

Recensioner

1,0
star-1
1 omdöme
5 stjärnor
4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna
Omdömen från Viators resenärer
star-1
Failed Coordination Between Tour Operator and Guide
Paradise279449
, aug 2019
We did a City Unscripted orientation the prior week in another city which was fantastic so we were very much looking forward to this one. Unfortunately the tour guide never received confirmation and cancelled last minute. Such a bummer
icon Svar från värd , sep 2019
Dear Paradise279449, I am so sorry to hear that your recent City Unscripted experience was cancelled last minute especially since your first one with us was fantastic. Customer’s happiness is paramount to everyone here at City Unscripted, so we completed a thorough research of the situation to make sure nothing was left unresolved and similar confusion would not occur again in the future. After we received your preferences and wishes for the experience we started a search for the perfect host. We sent a confirmation via email to them a week before the experience and after they told us they could host you. As soon as the team was informed of the host not showing up, my colleague tried to sort out the situation for you on the phone. We tried to find another host for you, but unfortunately as you were unable to reschedule, we couldn’t give you the 5-star experience you would have deserved. Had we been aware of the situation earlier we would have found another local to host your experience. Again, my sincerest apologies for letting you down on this occasion. Hopefully we’ll get a chance to make this up to you in the future. We would love to connect you with another one of our locals in any of our 45+ destinations worldwide. Kind regards, Sonja Mursula Customer Happiness Manager - City Unscripted

Boka nu och betala senare
Säkra alla de saker du bara måste göra utan att begränsa dina möjligheter

Har du några frågor?

icon_solid_phone
Boka online eller ring
+46 8 446 822 37
+46 8 446 822 37
Produktkod: 30791P441

Upptäck liknande saker att göra