Senaste sökningar
Rensa

Are you interested in?

Thang Long Water Puppet Theatre Rundturer
78 Tours & Activities
Teatrar
52 Tours & Activities
Biljetter och pass
1334 Tours & Activities

För att begränsa spridningen av coronaviruset kan sevärdheter vara stängda eller delvis nedlagda. Kontrollera myndigheternas reserekommendationer innan du bokar. WHO övervakar coronaviruset noggrant och mer information finns här.

Läs mer
Boka nu och betala senare

Water Puppet Show-biljetter med - Biljettleverans

star-2
|
Hanoi, Vietnam

Från 11,85 US$

Lägsta pris-garanti

För att begränsa spridningen av coronaviruset kan sevärdheter vara stängda eller delvis nedlagda. Kontrollera myndigheternas reserekommendationer innan du bokar. WHO övervakar coronaviruset noggrant och mer information finns här.

Läs mer

Välj datum och resenärer

Antal resenärer
0 spädbarn1 spädbarn2 spädbarn3 spädbarn4 spädbarn5 spädbarn6 spädbarn7 spädbarn8 spädbarn9 spädbarn10 spädbarn11 spädbarn12 spädbarn13 spädbarn14 spädbarn15 spädbarn0 barn1 barn2 barn3 barn4 barn5 barn6 barn7 barn8 barn9 barn10 barn11 barn12 barn13 barn14 barn15 barn0 ungdomar1 ungdom2 ungdomar3 ungdomar4 ungdomar5 ungdomar6 ungdomar7 ungdomar8 ungdomar9 ungdomar10 ungdomar11 ungdomar12 ungdomar13 ungdomar14 ungdomar15 ungdomar1 vuxen2 vuxna3 vuxna4 vuxna5 vuxna6 vuxna7 vuxna8 vuxna9 vuxna10 vuxna11 vuxna12 vuxna13 vuxna14 vuxna15 vuxna
Boka nu och betala senare
Säkra din plats samtidigt som du håller dig flexibel
Kostnadsfri avbokning
Upp till 24 timmar i förväg
Laddar tillgängliga alternativ ...


icon50 minuter till 1 timme  (ung.)
Mobilbiljett

Översikt

Saved to wishlist!
GRATIS reseguide för 1 valfri Hanoi-tur (valfritt, vi kommer att be dig i förväg och märka dig)
Entré / entré - Water Puppet Theatre
Garanterat att hoppa över linjerna
Andra tjänster som inte beskrivs i resplanen

Avgångsplats

Thang Long Water Puppet, 57B Dinh Tien Hoang - Hoan Kiem - Ha Noi, Hanoi 10000 Vietnam
  • En bekräftelse skickas vid bokningstillfället
  • Anpassat för rullstol
  • Åtkomligt med barnvagn
  • Nära kollektivtrafik
  • De flesta resenärer kan delta
  • DRIVS AV AZ Local Trip

För att du ska få en fullständig återbetalning måste du avboka minst 24 timmar innan upplevelsens startdatum.

  • Den här upplevelsen kräver bra väder. Om den är avbokad på grund av dåligt väder erbjuds du ett annat datum eller en fullständig återbetalning.

Läs mer om avbokningar.


Recensioner

2,0
star-2
1 omdöme
5 stjärnor
0
4 stjärnor
0
3 stjärnor
0
1 stjärna
0
Omdömen från Viators resenärer
Showing 1 of 1 review
star-2
Mal servicio
Edur3
, nov. 2019
Te venden las entradas sin comprobar la disponibilidad. Casi de inmediato se pusieron en contacto con nosotros para cambiar la hora del espectáculo. Cuando llegamos, las entradas eran peores que las que habíamos pagado y su respuesta es que las compramos demasiado tarde. Servicio malo y la obra nos dejó indiferentes.
icon Svar från värd , mars 2020
Dear Edur, Thank you for reaching out about your experience with us. From our heart, we really want to serve tourists as well as possible but your tour was not good as your expectation. We are so sorry about that. In terms of providing travel tickets on TripAdvisor, we are the intermediary selling tickets to suppliers; When customers book tickets we will check with the supplier and notify customers. I am sure that most of travel agency will do that, they can only check after customers request. Therefore we will not update ticket status on TripAdvisor hourly. How can we do that? every 15 minutes we must call to the theater? Instead of doing that, we will check again after customer places an order and informs the customer. So after you book, we immediately check and notify you. Is it wrong? If you do not agree with the other hours or no space available as you wish, you can refuse, we will cancel and refund your money. The services was not like your expectation. We are so sorry about that. As we explained before, your booking was last minutes, and the priority tickets will just only for early booking. The tickets we sent to you, we make sure that it was exactly like our description on TripAdvisor. But you said that " it did not deserve what we paid ". You buy online and do not have to come to the theater for tickets, we delivery tickets to your hotel. Whether when you come to the theater, the tickets we gave will be available if we did not keep for you? We must pay fee for TripAdvisor, we must pay salary for staffs, for renting office, for running website, for marketing. All of things will create products we provide. So of course, it will be more expensive than buying directly. I hope that when you come back Vietnam, please give me a chance to arrange a free tour for you, I make sure that you will see the differences from the past. Once again, thank you so much! Warm regards, Hanoi Free Local Tour Team
HelpfulHelpful

Boka nu och betala senare
Säkra alla de saker du bara måste göra utan att begränsa dina möjligheter

Har du några frågor?

icon_solid_phone
Boka online eller ring
+46 8 446 822 37
+46 8 446 822 37
Produktkod: 101440P30

Upptäck liknande saker att göra