Senaste sökningar
Rensa

Are you interested in?

St Peter's Basilica Rundturer
1070 Tours & Activities
Kulturella rundturer
3044 Tours & Activities
Rundturer, sightseeing och kryssningar
5829 Tours & Activities

För att begränsa spridningen av coronaviruset kan sevärdheter vara stängda eller delvis nedlagda. Kontrollera myndigheternas reserekommendationer innan du bokar. WHO övervakar coronaviruset noggrant och mer information finns här.

Läs mer

Hoppa över linjen till Vatikanmuseerna och det sixtinska kapellet med en obetydlig tillgång till Peterskyrkan

|
Roma, Italien
10

Från 25,62 US$

Lägsta pris-garanti

För att begränsa spridningen av coronaviruset kan sevärdheter vara stängda eller delvis nedlagda. Kontrollera myndigheternas reserekommendationer innan du bokar. WHO övervakar coronaviruset noggrant och mer information finns här.

Läs mer

Välj datum och resenärer

Antal resenärer
0 spädbarn1 spädbarn2 spädbarn3 spädbarn4 spädbarn5 spädbarn6 spädbarn7 spädbarn8 spädbarn9 spädbarn10 spädbarn11 spädbarn12 spädbarn13 spädbarn14 spädbarn15 spädbarn0 barn1 barn2 barn3 barn4 barn5 barn6 barn7 barn8 barn9 barn10 barn11 barn12 barn13 barn14 barn15 barn0 vuxna1 vuxen2 vuxna3 vuxna4 vuxna5 vuxna6 vuxna7 vuxna8 vuxna9 vuxna10 vuxna11 vuxna12 vuxna13 vuxna14 vuxna15 vuxna
Laddar tillgängliga alternativ ...


icon2 timmar 30 minuter  (ung.)
iconErbjuds på: Engelska och 5 till

Håll dig säker under covid-19-krisen
Det här kan du förvänta dig under ditt besök
Ansiktsmasker krävs för resenärer i offentliga områden
Ansiktsmasker krävs för guider i offentliga områden
Handsprit finns tillgänglig för resenärer och personal
Högtrafikerade områden desinficeras regelbundet
Transportmedel desinficeras regelbundet
Temperaturkontroller för resenärer vid ankomst
Betald stanna hemma-policy för personal med symptom
Har du fler frågor?
+46 8 446 822 37

Översikt

Hoppa över de långa linjerna i Vatikanstaten på den här guidade vandringsturen. Resan inkluderar Vatikanen Museer fylld med en imponerande samling av konst samlas av påven genom århundradena och Michelangelo fresker i Sixtinska kapellet. Turnén avslutas med ett besök på Peterskyrkan, en av världens största kyrkor.
  • Lär dig om den religiösa betydelsen från konsthistorikerens guide
  • Denna turné är idealisk för första gången besökare i Rom
  • Undvik att vänta i långa linjer med detta turnéalternativ
  • Turen är rullstolsanpassad
Saved to wishlist!
Headset för att höra guiden tydligt
Professionell konsthistoriker guide
Hoppa över linjetjänsten
Hotell pickup och drop-off
Entrébiljetter (biljetter kommer att finnas tillgängliga på mötesplatsen)

Avgångsplats

Largo del Colonnato, Roma RM, Italien

Avgångstid

3:00 PM

Information om återresa

Återvänder till den ursprungliga avgångsplatsen
  • En bekräftelse skickas vid bokningstillfället
  • Anpassat för rullstol
  • En klädkod krävs för att komma in i gudstjänster och utvalda museer. Inga shorts eller ärmlös toppar tillåts. Knä och axlar måste täckas för både män och kvinnor. Du riskerar att vägra inresa om du inte uppfyller kraven i klädseln
  • Tillgänglighet för shower kan inte kontrolleras utan att göra en bokning. Kreditkort debiteras endast vid bekräftelse av tillgänglighet
  • På onsdagar kan tillträdet till Peterskyrkan och torget vara stängd på morgonen från 8:00 till 12 på grund av den pavala publiken
  •  • Besökare måste passera genom metalldetektorer vid säkerhetscheckpunkten. Vänligen vänta med att vänta 20-30 minuter för att rensa säkerheten, Vatikanstaten kan stänga utan att ge råd om några områden i Vatikanmuseerna, Sixtinska kapellet och basilikan. För alla dessa plötsliga stängningar är byrå inte ansvarigt
  • Åtkomligt med barnvagn
  • Nära kollektivtrafik
  • Spädbarn måste sitta i knät
  • Säten för spädbarn tillgängliga
  • Transporten är rullstolsanpassad
  • De flesta resenärer kan delta
  • Den här rundturen/aktiviteten har ett maximiantal på 50 resenärer
  • DRIVS AV Get Your Tour & Tickets

All försäljning är bindande och leder till en avbokningsavgift på 100 %.

  • Den här upplevelsen kräver ett minimiantal resenärer. Om den avbokas eftersom minimiantalet inte har uppnåtts erbjuds du ett annat datum/en annan upplevelse eller en fullständig återbetalning.

Läs mer om avbokningar.


Recensioner

2,0
star-2
53 omdömen
Omdömen från Viators resenärer
Showing 1-10 of 53 reviews
star-2
För länge
Napoleon114
, okt. 2019
Tourguiden var mycket trevlig men turnén var längre än nödvändigt. Vi började ungefär en timme för sent och gick inte in i det sixtinska kapellet eller basilikan förrän de senaste 15 minuterna. Vi var bråttom eftersom vi hade middagsreservation, så vi frågade om vi kunde hoppa över den talande delen och bara gå till kapellet och basilikan. Men vi fick höra att vi inte kunde gå utan guiden, trots våra biljetter. Skulle inte rekommendera den här turnén om du har bråttom, men om du gillar mycket detaljerad historia och har mycket tid, så är denna turné åt dig.
HelpfulHelpful
star-1
Inte bra
Aoife R
, okt. 2019
Guiden var svår att förstå och vi rusade igenom i slutet och fick knappt se det sistinska kapellet
HelpfulHelpful
star-1
Don't buy this!
Roderick_M
, okt. 2020
Don't buy this! Book through the official website. You won't get sent a ticket that gives you access to the museum, and you won't be able to skip the queue at the basilica. Complete waste of cash.
HelpfulHelpful
star-1
Scam
Marie_M
, sep. 2020
The place to meet with impossible to find and then guide called 5 minutes before the tour and ask to come on the other side of the city to pick up tickets, I went there and they told me that the tour was gone. Complete scam.
HelpfulHelpful
star-2
Tour refused
Dora_C
, sep. 2020
The tour was refused because I didn’t want to pay more 31€ requested at the meeting point. So far no reply about the claim neither refund.
HelpfulHelpful
star-1
Worst tour I’ve ever been on
Journey14998220884
, juni 2019
This was the worst tour I have ever been on. First and for most we couldn’t find the tour guide as they were huddled in a small corner behind a crowd of people with no sign. There was no way we would of found the group if we didn’t ask another company where to find them. Secondly the tour guide spoke English but barely and if was very difficult to understand her. When you buy a skip the line tour you think you would skip the line yet we waiting in line for 1 hour in 95 degree heat with no shade. Once in the Vatican museum we ran out of time before we even started since the Vatican / basilica have a closing time we had less than 30 mins to tour. The tour guide ran out of head sets and suggested if anyone wanted to take off and tour alone to go for it. We were so disappointed by this point we took off. Terrible customer service, terrible organization, terrible all around. Would not recommend.
icon Svar från värd , juli 2019
Dear Customer, we are sorry for this review, even because we advised you that day the Vatican would be very crowded and we offered you a refund or to do the tour the day after and you said:"don't worry". So I think it is not our fault, but your own choice to do a tour that is not like it normally is. I don't think this review is relevant. Best regards.
HelpfulHelpful
star-1
Best to avoid
Seaside51511026729
, maj 2019
DIFFICULT to find start of tour, friendly person though. WAITED over 90 minutes before we got to queue for security (20 minutes, not VIATOR's fault). Guide Naomi was very knowledgeable and initially gave great detail, but as rooms were so BUSY she eventually gave up and simply ensured we followed. Every exhibit was COMPLETELY SURROUNDED by people and there were CRUSHES at all the doors and stairs. For the most part it was just a CRUSH and IMPOSSIBLE for the guide to explain anything. Same in the Sistine Chapel and Basilica, but at least there the main sights are above you. Time in the museums and Sistine was just ONE HOUR - not the advertised time. Overall an UNPLEASANT EXPERIENCE only saved by the artwork in the Sistine and grandeur of the Basilica. I recommend you find another tour.
HelpfulHelpful
star-1
The vendor Is a Scam
Sightsee52786759308
, apr. 2019
The company Viator has hired at the Vatican are not legit. They did not have tickets ahead of time nor was the tour ever a skip the line. We had to wait in line with everyone else to get tickets. They will try to say it was a skip line for security but that wasn’t so either. Then they purchased our tickets with their cc for $17 each and charged us all $31.00 each. Our wait was 3 hours and the skip the line line was empty! Do not use this tour!
HelpfulHelpful
star-1
Tour guide was invisible
Tour828017
, apr. 2019
Waiting and asking all the other tour guides where this guide was to meet us, no one knew the answer. We never got the tour. I gave it one star or I couldn’t publish my review.
HelpfulHelpful
star-3
Good
Safari25586206377
, jan. 2019
Great attraction. Guide was slightly hard to understand at times. She just just left us in the chapel.
HelpfulHelpful

Boka nu och betala senare
Säkra alla de saker du bara måste göra utan att begränsa dina möjligheter

Har du några frågor?

icon_solid_phone
Boka online eller ring
+46 8 446 822 37
+46 8 446 822 37
Produktkod: 9208P1

Upptäck liknande saker att göra