Recent Searches
Clear
Book online or call: (888) 651-9785(888) 651-9785

Koprulu White Water Rafting with Lunch

|
Alanya, Turkey
Book online or call: (888) 651-9785(888) 651-9785
2

Select Date and Travelers

Number of travelers
Free Cancellation
up to 24 hours in advance
Loading available options...


10 hours (Approx.)
Hotel pickup offered
Mobile ticket
Offered in: English and 2 more

Overview

Raft the spectacular Koprulu Kanyon on a full-day river tour from Alanya with an open-air lunch. You’ll paddle an 8-mile (13-km.) stretch of the Koprulu River, swim in turquoise-colored water, and enjoy a day of sun and scenery in the Turkish mountains. For a worry-free adventure, this 10-hour white water rafting tour includes pickup and drop-off at hotels in Alanya and other select towns, lunch, and all necessary equipment.
  • Perfect for all ages and skill level
  • Excellent value for money
  • All necessary equipment included

Reviews

3.5
8 Reviews
5 Star
4 Star
3 Star
2 Star
1 Star
Reviews by Viator travelers
This is by far the best day trip my...
MOHAMMEDSAID K
, Oct 2017
This is by far the best day trip my family had in Alanya. The place in the middle of nature is amazing. The tour organizers are great and nice. I highly recommend it to any age.
Rafting turen i sig selv var en rigtig...
Frank N
, Sep 2016
Rafting turen i sig selv var en rigtig god oplevelse og kan klart anbefales - MEN TRANSPORTEN TIL RAFTINGEN VAR UNDER AL KRITIK !!. Der er angivet i beskrivelsen af turen, at man skal køre ca. 100 km. for at komme op til raftingen - og det var efter vores vurdering ca. 1½ - 2 timers transport - MEN NEJ. Vi blev hentet på hotellet kl. 07:35 og da hotellet først serverer morgenmad fra 07:30 måtte vi undvære denne. Vi forventede dog at bussen ville stoppe på vejen efter ca. 1 time så vi kunne købe en sandwich eller lignende - men der tog vi grueligt fejl. Busturen varede samlet over 4 timer for at komme til raftingstedet, og de første 2½ time var bare for at samle deltagere op fra forskellige MEGET SPREDTE hoteller. Det første stop hvor vi kunne få lidt at spise og drikke var efter ca. 3 timer og 15 minutter. Der var ingen guide der præsenterede sig eller briefede om noget som helst før efter stoppet - så vi anede ikke noget om hvor lang tid vii skulle køre i bussen før første stop. . Hjemturen var lidt hurtigere - men dog lidt over 3 timer. Samlet set kørte vi ca. 7½ time i bus for at rafte ca 3 timer inklusive frokost. Havde vi vidst, at der var så lang transporttid havde vi aldrig valgt at deltage i denne tur. Vi var først tilbage på hotellet kl. 19:00 - så det var en LAAANG dag for at rafte ca 2½ time. Det skal nævnes, at hvis man bor på vestsiden af Alanya Cleopatra stranden vil køreturen være noget kortere, da man så er nogenlunde sidst på opsamlingsruten. Turen kan absolut IKKE ANBEFALES hvis man bor på hotel ude ved øststranden, og ikke har lyst til at sidde i en bus i LAAAAANG TID for at rafte et par timer.

Product code: 13266P3

Explore Similar Things to Do